Selvisin säikähdyksellä

Tänään on ollut haasteellinen päivä pitkästä aikaa. Elämäni on näköjään vuoristorataa ylös ja alas. Eteeni tulee vaikeita päiviä, jolloin joudun kamppailemaan terveyteni kanssa oikein tosissaan. Tänään oli kamppailua ja se päättyi onnekseni hyvin.  Kiitos siitä enkeleille, he ovat rinnallani niinä vaikeina aikoinakin.


Terveystalon lääkärireissulta palasin normaalisti kotiin. Muutaman tunnin päästä minua kiidätettiin ambulanssilla kohti keskussairaalaa. Sain kotona ihmeellisiä kohtauksia, en saanut henkeä ja vesikään ei mennyt kurkusta läpi. Minä yskin ja haukoin henkeä. Ystäväni riensi avuksi ja vei terveyskeskukseen. Verenpaineet ja pulssi huutelivat korkealla. Matkani jatkui sieltä Jyväskylään. Nyt makaan onnellisesti kotona omassa sängyssä. Uni ei meinaa tulla, koska mietin päivän tapahtumia.

Kaikki on taas hyvin, pääsin kotiin. Selvää syytä ei tiedetä, allerginen reaktio, ehkä. Mikä sen teki, en syönyt mitään, sain aamupäivällä kortisoni-injektioita. Ajatukset pyörivät päässäni, taas olin pelottavassa tilanteessa. Selvisin siitä, onnekseni. Kokemuksena päivä oli raskas ja toisaalta pelottavakin. Kaikki on hyvin jälleen. Minä kiitän sydämestäni ystävääni, joka huolehti minut apua saamaan. Uni olisi nyt tarpeen, mutta se on kadoksissa. Elämän polkuni jatkuu, huomenna taas kohti uusia seikkailuja.

Päivä oli outo ja rankka, nyt ei ole hätää. Minä selvisin taas. Kauniita unia sinulle, Nukkumatti saisi tännekin tulla.

Parhain terveisin Minna

Kommentit

Suositut tekstit