Sielukkuutta vesisateessa


Herätessäni tähän päivään, oloni oli kuin olisin jyrän alle jäänyt. Samassa hetkessä mieleeni muistui tänään olevan tulossa mielenkiintoinen päivä, yhdessä sielunsisareni kanssa. Tiedän sen, että elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa... Olen aina ihaillut Kulkuri ja joutsen -laulun sanoja. Ne ovat erittäin sielukkaat ja paljon puhuttelevat. Se on muuten aivan totta! Tänään oli raikas vesisade, joka toi piristävää pirteyttä sovittuun tapamiseen. Minä olin sopinut sielunsiskoni tapaamisen Äänekosken Kapeenkoskelle, luonnon ääreen. Mielenkiintoisen rekvisiitan kuvauksiin toi sadepäivän ansiosta sateenvarjo. Minä nautin sateenvarjon heiluttamisesta, raikkaasta ulkoilmasta ja hyvästä seurasta.

Kuva Mirva Arposuo
Sekin on aivan totta, että toisten ihmisten kanssa vain kemiat kohtaavat ja saa kokea yhteyttä, sielunsisaruutta. Minä olin saanut itse valita paikan, joka minulle oli helppo valinta - Kapeenkoski. Minulla on ollut ihania kohtaamisia siellä aiemminkin. Muistelen, että yksitoista vuotta sitten oli esikoiseni päiväkodin kevätjuhla, lasten kanssa kävimme aikoinaan muutenkin ulkoilemassa ja lukuisia hetkiä on ollut myös työkavereiden kanssa Kapeenkoskella. Tänään oli aivan erityinen kohtaaminen, josta olen kiitollinen ja jaksan uskoa tarkoitukseen, joka liittyy juuri tähän kohtaamiseen.

Meillä oli aivan ihanaa vesisateessa. Sielun sisaren kanssa ei tarvitse jännittää, ymmärretään toistemme ajatuksia ja löydetään yhteinen sävel. Tällä kertaa se oli kuvaaminen. Etsimme voimallisia paikkoja ja Mirva nappasi kuvia. Oikeastaan kuvat puhukoon puolestaan, niistä välittyy se aito tunnelma. Hyvät lukijat, kuvat otti Mirva Arposuo.

Kuva Mirva Arposuo

Kuva Mirva Arposuo
Kuva Mirva Arposuo

Kuva Mirva Arposuo
Kuva Mirva Arposuo
Kuva Mirva Arposuo

Kuva Mirva Arposuo
Minulle luonto on erittäin rakas ja suuri voiman lähde. Luonnossa on helppo olla ja hengittää, siksi valitsin kohteeksi juuri Kapeenkosken. Minä rohkaisen sinua hakeutumaan luonnon äärelle, siellä ymmärrät elämän ainutkertaisuuden, oivallat elämääsi ja sielusi saa lepoa arjen hektisyydestä. Mirva Arposuolle suuret kiitokset kuvista, kanssasi oli hieno päivä!


Kommentit

Suositut tekstit