Pieni projekti

Minä niin nautin auringon säteistä ja lämmöstä. Luca oli tänään pihapuuhissa innolla mukana. Pitäähän minulla työnjohtaja olla. Minulle on luonto aina merkinnyt paljon ja sieltä ammennan voimaa. Me ihastelimme yhdessä tätä upeaa kirsikkaluumupuuta, joka kukkii aina ennen omena- ja kirsikkapuita.


Tänään halusin itselleni ottaa pienimuotoisen projektin, joka minua on mietityttänyt oikeastaan jo viime kesänä. En vain saanut silloin työtä tehtyä. Nimittäin kivikkorinteen yksi alue, jonka heinät ovat vallanneet. Ja se näyttää silmissäni epäsiistiltä. Minä otin alueen työnalle.

Nostelin kiviä pois, siivosin alueen ja  vaihdoin mullan. Minä olen aina tykännyt havukasveista, koska ne ovat kauniin vihreitä koko kesän ja siihen saakka kunnes lumi peittää maan. Niinpä alue saikin uuden ilmeen, nimittäin pallotuijan. Nyt on alue siistimpi.

Alue ennen


Projektin lopputulos

Huh, kylläpä puuha meni jäseniin. Kello näytti iltapäivää ja minä olin lopen uupunut. Minun oli kömmittävä peiton alle ja otettava päiväunet. Niin muuten Lucakin oli väsyksissä, kömpi sängyn alle huilaamaan.

Tällaista minun arkeni on nykyään. Väsymys iskee ja sille ei voi mitään. Vireystaso laskee yllättäen ja varsin pienistä puuhista. Tämä oire kuuluu aivovammaan. Nimittäin vireyden säätelyhäiriö. Tilanne korjaantuu onneksi levolla. Tänään taas huomasin sen, että pieni touhu tuntuu rankemmalta kuin ennen kolaria. Aikaisemmin saatoin helposti touhuta koko päivän tai työpäivän jälkeen vielä saatoin ahkeroida puutarhahommia. Ennen oli ennen ja nyt on nyt, mikä on vain ymmärrettävä. Minä olen tyytyväinen tämän päivän projektiin kuitenkin, koska työ tuli tehtyä.

Minä palastelen asiat pienemmiksi kokonaisuuksiksi, jotka hallitsen sitten paremmin. Tänään oli mukava touhuta ja nähdä lopputulos. Mahtavaa, tästä minun on hyvä jatkaa. Siispä lisää pihapuuhia!


Kommentit

Suositut tekstit