Kierrätys kunniaan

Tänään minulle syntyi ajatus, että käytän kuvauksissa kierrätysvaatteita. Minä olen aina ollut kiinnostunut kirpputoreista ja lahjoittanut tai edullisesti myynyt esimerkiksi lastenvaatteita eteenpäin. On niin surullista, kun käyttökelpoisia vaatteita ja tavaroita viedään roskiksiin. Kierrätys on tärkeä ja hyvä teko, se kannattaa. Siksi myös minä esimerkilläni haluan asian puolesta puhua. Niinpä menin Äänekosken Ekocenteriin, kierrätysmyymälään. Arvoisat lukijat, tästä lähtien blogissa julkaisemissani kuvissa nähdään päälläni Ekocenterin vaatteet.


Kierrätysmyymälä sijaitsee Äänekoskella osoitteessa Rautatienkatu 50. Tästä pääset Ekocenterin sivuille: Ekocenter kierrätysmyymälä Iso, avara ja siisti myymälä houkuttelee ostajia. Minä hämmästyin positiivisesti sitä, kuinka paljon siistiä vaatteita ja tavaraa myymälästä löytyy. Suosittelen lämpimästi käymään löytöretkellä!


Minulla on siis yhteistyökuvio Äänekosken kierrätysmyymälän kanssa. Haen heiltä jatkossa vaatteet kuvauksiin. Se on viisasta, koska ei ole mitään järkeä tuhlata euroja kalliisiin vaatteisiin. Maapallollamme jätettä syntyy aivan liiaksi saakka. Minusta kierrätys arvona on erittäin hieno ja osoitus siitä, että arvostamme tulevaisuutta maapallomme. Siispä kierrätys kunniaan!  Äänekosken myymälästä löytyy hyvin kaikkea kaikenlaisiin tarpeisiin.

Kierrätysterveisin Minna

Kommentit

Suositut tekstit