Ihania kohtaamisia - iloa ja kaipausta

Minulla oli kiva iltapäivä perjantaina. Se oli täynnä ihania kohtaamisia ja myös muistojen mylläkkää. Kiitos, kun pääsin joukkoonne!


Voitte kuvitella, että kohtaamisiin sisältyi paljon tunteita, joita minun oli kohdattava ja hyväksyttävä. Minulla on useiden henkilöiden kanssa yhteistä taivalta jollain tapaa yli 15 vuotta. Me olemme ahkeroineet, jakaneet yhteisiä hetkiä onnistumisista epäonnistumisiin. Me olemme itse asiassa kokeneet hyvin paljon. 
Miten ihanalta tuntui nähdä teitä kaikkia ja olla osa teidän porukkaanne. Minulle oli iltapäivällä juuri sopivanlaista yhteistä tekemistä, sillä luovuus on voimavarani ja siihen minä kykenen.


Minä kävin mielessäni melkoista tunnelmien vuoristorataa, niinä muutamien tuntien aikana. Minä haluaisin paiskia duunia teidän kanssanne, painaa uraputkessa, opiskella ja kehittää itseäni. Toisaalta minä tiedän ja ymmärrän sen, ettei siihen minusta kerta kaikkiaan enään ole. Minä en kykene tällä hetkellä siihen, aivovamman vuoksi. Vammani rajoittaa minua hyvin paljon ja en halua sitä salata.


Se ihana kohtaamisten iltapäivä, sai minut ymmärtämään paljon. Minä makaan täällä sängyn pohjalla ja kirjoitan näitä ajatuksia. Minä väsyin iltapäivästä, päätäni särkee ja olo on kuin olisi maratonin juossut. Minulla on todella pitkä matka siihen entiseen, sen ymmärrän aina vain paremmin. Minun unelmani murtuivat yhdessä hetkessä. Silti olen tyytyväinen itseeni, kun jaksoin eilen nähdä teitä upeita ihmisiä. Lähetän teille rakkaita terveisiä ja haluan sanoa, ette te teette kaikki tärkeää ja upeaa duunia.

Kaipauksella Minna

Kommentit

Suositut tekstit