Hyvä päivä - pikavisiitti piilopirttiin

Tänään oli hyvä päivä. Minä sain mukavan puhelinsoiton, josta olen niin iloinen. Luvassa mukavaa yhteistyötä kaunistautumiseen liittyen, kuulet siitä myöhemmin. Minulle tuli hyvä sisäinen fiilis siitä, että onnekseni minulle on kasvanut vahvat hiukset. Olen ylpeä hiuksistani, ne eivät ole kadonneet. Huolimatta siitä, että pää on saanut kovan osuman ja sen myötä  aivotkin saaneet osansa osumasta. No, mutta tänään on hyvä päivä ja olen mielissäni hiuksista.

Maalla on mukavaa
Hyvä päivä sai jatkoa, koska mieheni kanssa teimme pikapyrähdyksen piilopirttiimme. Ja tottakai myös Luca oli matkassa mukana. Hän nautti suunnattomasti reissusta.

Rakas paikka
Minä kevyesti siistin paikkoja, koska viimeisestä käynnistä oli kulunut aikaa. Mieheni keskittyi raivuusahan käyttöön ja nurmikkokin sai kyytiä. Voimani eivät riittäneet viime kesänä mihinkään ylimääräiseen. Minulla oli ihan täysi työ selviytyä kotona itseni kanssa. Tilanteeni tietysti vaikutti koko perheeseen, meille teki ihan hyvää kerätä voimia ja keskittyä muihin puuhiin.


Miten ihanalta tänään tuntui päästä luonnon helmaan, omaan pieneen piilopirttiin. Minä siivoilin rauhassa makuuhuonetta. Pukuhuone sai myös uutta ilmettä ja samoin kuisti tyhjeni havunneulasista. Seuraavan kerran on mukava mennä, kun osa paikoista on siistitty. Näin se vain on, että elämä ei aina ole aivan yksinkertaisen helppoa. Ne tutut tavat ja perinteiset puuhat saattavat joskus vaatia liiaksi voimia. Välttämättä ei jaksa suoriutua niistä normaaleista askareista, jotka ovat saattaneet rutiineiksi tai perinteiksi muodostua. Silloin on hyvä hetkeksi löysätä ja sallia helpompaa. Niin minäkin tein, löysäsin hieman pakon sanelemana. Minun vointini on sellainen, mitä se kulloinkin on. Turhaa sitä stressaa, kun tilanteelle ei itse enempää mahda. Pienet hetket ovat niitä helmiä elämässä. Tänään oli sellainen helmipäivä.

Voimapaikkani - yksi niistä

Minut sai tänään voimaantumaan pikapyrähdys piilopirttiimme. Ehkä ensi kerralla saunakin sitten lämpiää. Tästä päivästä olen kiitollinen, sen tuomasta energiasta ja voimasta nautin monta päivää. Tällä fiiliksellä on levollista pistää pää tyynyn ja odottaa uusia kokemuksia.Kommentit

Suositut tekstit