Erilainen päivä - kauneutta luonnonkosmetiikalla

Tiedätkö, että Äänekoskelta Natumerista löydät huippuammattilaisia ja asiakasystävällistä palvelua! Saat saman katon alta hiukset ja ihon kuntoon suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Minulla oli ainutlaatuinen päivä yhdessä ekokampaaja Minna Wariksen sekä kosmetologi Sari Tourusen kanssa. Ohjelmassa oli kasvivärjäys sekä meikkaus. Sain blogiyhteistyönä ilmaiseksi kasvivärjäyksen, meikin, kokeilupurkin BTB13 arpivoidetta, EKOPHARMAN tyrni shampoon ja hoitoaineen. Lisäksi sain roppakaupalla arvokasta tietoa kasvivärjäyksestä sekä Boho Green -sarjan meikeistä ja ylipäätään suomalaisesta luonnonkosmetiikasta.

Luonnonkosmetiikkaa

Minä ennen 

Kasvivärjäys

Kasvivärjäyksellä on lukuisia hyviä ominaisuuksia. Kasvivärit sisältävät vain kuivattuja kasveja, ei siis mitään kemikaaleja. Kasvivärjäyksellä saadaan aikaan monipuolisia sävyjä; kullanvaaleasta kuparin-, viinin- ja mahonginpunaiseen ja vaaleanruskeasta pehmeään mustaan saakka. Värjäyksen lopputulos on aina riippuvainen hiusten omasta väristä. Se antaa luonnollisen ja vivahteikkaan värin ja tuo hiuksen omat sävyt sekä tummuusasteet esille. Väri kehittyy lopulliseen sävyyn 48 tuntia värjäyksen jälkeen. Minulle annettiin sen vuoksi ohjeet, että hiuksia ei kannata pestä muutamaan päivään. Kasviväriä voidaan käyttää synteettisen värin päälle ja sillä saadaan peitettyä myös harmaat hiukset.


Kasvivärjäys hennalla


Taisin jäädä kertaheitolla koukkuun kasvivärjäykseen, siltä minusta nyt tuntuu. Minun puolestani synteettiset hiusvärit saavat jäädä kaupan hyllylle. Kasvivärjäyksen lopputulos oli niin täydellinen, hiukset saivat luonnollisen kauniin sävyn ja kiillon. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja näyttävät terveiltä. Minulle merkitsee myös paljon se, että kasvivärjäys hoitaa ja tasapainottaa hiuspohjaa sekä hiusta, edistää hiusten kasvua ja estää hiusten lähtöä.


Ihonhoito ja meikkaus

Ihoani hellittiin ennen meikkausta EKOPHARMAN Herukka hoitovoiteella sekä hoitoseerumilla. Herukka -hoitolinja on ihoa rauhoittava ja vahvistava linja, joka on kehitetty herkälle iholle. Mustaherukka vahvistaa ihoa ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä. Mustaherukan vitamiinit ja sen siemenöljyn omegarasvahapot hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa.

Pakkausten lisäksi myös myyntiteline noudattaa kestävän kehityksen periaatteita.

Kosmetologi Sari taituroi meikin Boho Green -sarjan tuotteilla. Brändissä yhdistyvät järkevä hinnoittelu, luonnonmukaisuus, kestävä kehitys ja eettiset arvot. Tuotteiden raaka-aineena käytetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja ja yrityksen liikevaihdosta prosentti lahjoitetaan  vuosittain luonnonsuojelulle.Tuotteet ovat pigmenttirikkaita sekä pysyviä.


Suomalaista ammattikosmetiikkaa

Naviter on perheyritys, joka valmistaa suomalaista ammattikosmetiikkaa. Naviterin omat sarjat ovat EKOPHARMA ja BTB13. Tuotesarjat ovat tutustumisen arvoisia, kannattaa perehtyä niihin tarkemmin.


Tyrni shampoo ja hoitoaine

Mukaani sain EKOPHARMAN Tyrni shampoon ja hoitoaineen. EKOPHARMAN tuotteissa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita, kasviuutteita, marjoja ja siemenöljyjä. Esimerkiksi tyrni shampoo on korjaava, ravitseva ja eheyttävä. Lisäksi se antaa hiuksille kauniin kiillon. Hoitoainen vahvistaa ja eheyttää vaurioituneiden hiusten rakennetta ja palauttaa hiuksille kauniin kiillon.

Arpivoide

Sain kokeilupurkin BTB13 Medical arpivoidetta, joka on suomalainen innovattio arpien ehkäisyyn ja hoitoon. Voide korjaa sekä uudistaa ihoa. Tämä on minulle juuri sopiva tuote, koska arvet kasvoissani seuraavat minua loppuelämäni. Ne muistuttavat minua tapahtumasta, jossa elämä muuttui ja mullistui. Tämä on mielenkiintoinen tuote.


Upeaa ammattitaitoa - osaavia käsiä

Lopputulos oli kerrassaan ihana ja luonnollinen. Suosittelen sydämellisesti laadukkaita Natumerin palveluja. Minulla oli ikimuistoinen päivä ja astelin kotiin upea väri hiuksissani ja kasvojani koristi kaunis luonnollinen meikki. Lisäksi naiset olivat asiantuntevia, lämminhenkisiä, todellisia ammattilaisia. Kiitos upeat ammattilaiset tästä kokemuksesta! Kuvat saavat kertoa puolestaan.


Minä jälkeenKannattaa poiketa putiikissa, sieltä voit ostaa mukaasi myös mm. BTB13 ja EKOPHARMAN ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Pääset tästä tutustumaan palveluihin tarkemmin, suoraan yrityksen sivuilta:
https://www.natumer.fi


Lämpimästi suositellen

Minna

Upea lopputulos

Kommentit

Suositut tekstit