Elämä - tapahtumien ketju

Myöhäisillan tuumauksia sinulle,
Mirva Arposuon ottamat kuvat ovat niin upeita, että ne inspiroittivat minua vielä jakamaan sinulle ajatuksiani.

Kuvat Mirva Arposuo

Tänään on ollut tunteikas lauantai. Olen vieläkin kovin innoissani. Kaikki kipuni  ovat jossain tuolla taka-alalla. Minulla on ihan tasapainoinen ja hyvä olo, huolimatta tapahtumarikkaasta päivästä. Kaikki on tapahtunut ehdoillani, paikka oli itseni valitsema. Olen väsynyt, mutten rasittunut. Sydämeni lyö tasaisesti, rauhallisesti ja se tuntuu levollisen mukavalta.

Kuva Mirva Arposuo

Haluan omalla esimerkilläni luoda uskoa myös sinuun. Elämä on monimutkainen tapahtumien ja sattumien ketju. En usko, että kenenkään ketju olisi täysin ehjä ja onnellinen. Elämässä on vastoinkäymisiä, ketjussa pienempiä ja suurempia solmuja. Minä en ole katkeroitunut tai kääriytynyt negatiiviseen verkkoon. Minä rakennan tätä elämän ketjua toisin tavoin tai erilaisilla voimavaroilla, mitä olin itse aiemmin suunnitellut rakennusaineiksi.

Kuva Mirva Arposuo

Minä en ole nykyään tehokas uranainen, kovien paineiden ja tavoitteiden alla porskuttava robotti. Minä olen tällainen elämän kolhima, aivovammainen, aito luonnon lapsi. Minulla ei ole tällä hetkellä suorituspaineita, vahvaa roolia, millainen minun pitäisi olla. Minä olen mikä olen, mitä minusta on jäljellä tai mitä luovuus minulle antaa. Uskon, että eheydyn jollain tapaa luovuuden kautta. Näillä esimerkeillä haluan sinulle herättää ajatuksia siitä, ettei kannata jäädä murehtimaan jotain menetettyä, tapahtunutta asiaa. Vaan hyvä on alkaa rakentamaan uusia silmukoita ketjuun, ehkä erilaisia tai eri tavoin, mitä olit suunnitellut.  Antaudu elämän vietäväksi, tee asioita, elä ja koe uteliaana. Niistä saat voimaa ja jaksat ylitse haastavien päivien. Ole rohkea silmukoiden rakentaja! Sinäkin selviät, niin halutessasi.

Kuva Mirva Arposuo

Kauniita unia!

Kommentit

Suositut tekstit