Ainutlaatuinen sunnuntai

Tänään on ollut upea ja ainutlaatuinen sunnuntai, meidän keskimmäisen konfirmaatio. Sen kunniaksi oli myös lumisadetta ilmassa. Ihan kuin meidän poikamme kunniaksi, sillä hän on talvilajien lapsi. Konfirmaatiomessu pidettiin kotikirkossamme, Äänekoskella. Tilaisuus oli hyvin kaunis ja lämminhenkinen. 

"Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän sinua siitä."
Psalmi 139:14

Tein asetelmat itse
Meidän perhe - minun miehet


Olen niin onnellinen äiti, minulla on upeat pojat. Perheemme lisäksi kirkossa olivat kummit, isovanhemmat ja muut lähisukulaiset. Olimme järjestäneet kotiimme kahvitilaisuuden. Aluksi mieheni piti puheen ja toivotti juhlavieraat tervetulleiksi. Minä jatkoin, jo sukujuhlissa perinteeksi tulleella runollani. Runon olin kirjoittanut poikaani varten. Mummo lausui myös kauniita ajatuksia ja pappa kertoi muutamia hauskoja lapsuusmuistoja. Sitten herkuteltiin, olin tilannut voileipäkakun, kaksi juustokakkua, mansikkakakun, karjalanpiirakoita, mokkapaloja, pullia ja pikkuleipiä. Lisäksi olin saanut herkullista lakkahilloa ja tietenkin sitä oli tarjolla leipäjuuston kera. Tarjottavia oli riittävästi ja kaikki saivat varmasti mahansa täyteen. 


Mansikkakku pitopalvelusta
Valkosuklaa-lime juustokakku pitopalvelusta
Kinkku voileipäkakku
Lakkajuustokakku

Kirkossa rippilapset lauloivat kauniin laulun -Tuulien teitä. Laulussa on herkät ja liikuttavat sanat, jotka minua kosketti aina sydämeen saakka.


"Lasken matkaan kauneimman.
Se saa lentää tuulien teitä.
Toivo nousee yli ulapan.
Anna rauha, varjele meitä.
Anna rauha, varjele meitä.

Laitan matkaan toiveen kauneimman.
Se saa lentää tuulien teitä.
Pyyntö kantaa yli maailman.
Anna rauha, varjele meitä.
Anna rauha, varjele meitä."
Meillä oli ikimuistoinen, kaunis ja tunteikas päivä. Yhdessä me teimme sen. Meidän perhe kiittää kummeja, isovanhempia, lastemme tätiä ja enoa perheineen ja ihan kaikkia, jotka teitte päivästämme onnistuneen ja ainutlaatuisen. Juhlapäivä oli täynnä siunausta ja varjelusta, meillä oli hieno päivä yhdessä. 

Eteenpäin näillä elämän poluilla, huomisesta emme tiedä. Siunausta meille kaikille ja varjelusta askeleille!Minna perheineen


Hieno päivä

Kommentit

Suositut tekstit