Sisustus pöhinää

Tänään jatkui "operaatio juhlakuntoon", vuorossa oli yläpihan oleskelutila. Mieheni innostui valttaamaan lattian ennen kalusteiden laittoa. Minä kävaisin sillä aikaa neuropsykologisessa kuntoutuksessa. Pienen lepohetken jälkeen olin taas innoissani touhuamaan. Minun projektini eivät vaadi suuria ponnisteluja, koska varastosta löytyi lähes kaikki tarvittava. Vähän aikaa pohdin värimaailmaa ja tänä kesänä se on sitten vihreä. Tähän sisustusprojektiin kulutin ainoastaan rahaa 2€, koska ostin kirppikseltä vihreät liinat.  Niitä en löytänyt itseltäni. Haluan muistuttaakin sinua, että kierrätys kannattaa, kaiken ei tarvitse olla uuden uutukaista. Pienellä rahalla saa aikaan kauniita kokonaisuuksia, mukavaa ja persoonallista tunnelmaa. Samalla vein kirppikselle mukanani ylimääräisiä kertyneitä tavaroita ja pieneksi jääneitä vaatteita.


Tässä se nyt on, uusi kesähuone valmiina tulevaan kesään. Uudet lasit suojaavat mukavasti sateelta ja tuulelta. Kesällä saattaapa olla tukala paikka, koska tänne paistaa aurinko koko päivän. Minua se ei haittaa, saan käydä lämmittelemässä, jos muuten on viileää. Tarkoituksena meillä on vielä laittaa tuuletus venttiili, niin pääsee ilma kiertämään.


Uskon, että tästä paikasta tulee minun yksi lempipaikkani. Täällä voin rauhassa kirjoitella ja tehdä omia juttujani. Täällä olen lähellä luontoa ja saan keskittyä puuhiini.


Terveisin Minna

Kommentit

Suositut tekstit