Pääsiäisen aikaan

Tänään kiirastorstaina minulla ajatuksissa ovat  jälleen enkelit. Enkeleistä on tullut minulle läheisiä ja he tuovat minulle toivoa elämään. Jaksan joka päivä kiittää heitä siitä, että he olivat paikalla suojaamassa minua ja poikaani. Jaksan yhä miettiä sitä, että meidän pelastuminen on suoranainen ihme. Sitä en voi muuten selittää, kuin enkeleiden paikalla olemisella. Ja yhä muistan sen, kuinka Oulun yliopistollisen sairaalan henkilökunta useampaan kertaan sanoivat, että teillä on ollut enkeleitä mukana. Ja minä ajattelen tänäänkin, että todella he olivat mukana. Kiitos heille!


Enkelit jokaisena hetkenä

Minulle enkelit kuuluvat jokaiseen päivään ja juhlaan, niin jouluun, juhannukseen kuin yhtälailla pääsiäiseen. Enkelit ovat matkassani jokainen hetki. Voitko ajatella, että tätä kirjoittaessani terassilla kuulen kaunista lintujen konsertointia ja kaksi kaunista sitruunaperhosta lentelevät pihassa. Niin kaunista, kevät on tullut.

Pääsiäisen aikaan nautimme perheen kesken yhteisestä ajasta ja vapaapäivistä yhdessä. Puuhastelemme pieniä piha-askareita. Haluan toivottaa myös sinulle siunattua ja rauhaisaa pääsiäisen aikaa.
Lämmöllä Minna

______________________________

Kiittäen päivistä ja hetkistä
ytyy toivo sydämestä.
Rauha elämästä.
Kuljen teidän kanssanne,
ihanat enkelit
 elämän suojelijat.
Saan kokea arkea 
ja juhlaa,
suuria tunteita.
Elämää
ja mieltä valoisaa.
Kuljetaan 
ja koetaan
yhdessä hetket monet.
(M.G)


Kommentit

Suositut tekstit