Kutrit kuntoon - blogiyhteistyö

Tänään kaiken keskellä on ollut hyvä päivä. Sain viettää muutaman tunnin Hiushalkomon yrittäjän parturi-kampaaja Marika Silvastin käsittelyssä. Voi sitä ihanaa kiireettömyyden tunnetta, sain vain istua ja olla. Totta se on, että pitkät hiukset kaipaavat välillä hoitoa ja huolenpitoa. Talven jälkeen hiukseni olivat kuivat ja elottomat.

Minä ennen - kuva Marika Silvasti

Marika käytti Eleven Australian tuotteita, jotka sisältävät korkealuokkaisia raaka-aineita. Hän pesi hiukset tehokkaasti kosteuttavalla ja väriä suojaavalla shampoolla, joka käy normaaleille ja kuiville hiuksille. Sen jälkeen Marika käytti tehokkaasti kosteuttavaa, ravitsevaa ja selvittävää hoitoainetta.


Ihanan rentouttavaa hierontaa - kuva Henna Järvinen

Latvat siistiksi - kuva Henna Järvinen

Kuivat latvat saivat kyytiä ja otsatukkaa lyhennettiin. Hiukset heräsivät taas eloon pitkän ja raskaan talven jälkeen. Minusta oli ihana piristys myös otsatukka, joka peittaa hyvin otsaa ja arpeani silmien yläpuolella. Minulle itselleni se on ainakin tärkeä seikka, koska peilistä katsoessani muistan kolarin vammat. Luulen ettei ulkopuolinen välttämättä sitä huomaa, mutta minulle se muistuu aina mieleen.


Latvat siistittynä - kuva Marika Silvasti


Marika teki vielä loppusilauksen ja kiharsi kutrini kauniisti. Tähän viimeistelyyn hän käytti kotimaisen ja hajusteettoman KC  Professional -tuotesarjan lämpösuojaa sekä hiuskiinnettä. Haluan vielä mainita sen, että tuotteet ovat  laadukkaita, hajusteettomia ja väriaineettomia ja sarjan kaikille tuotteille on myönnetty Allergiatunnus. Ja tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat välttää hajuste- ja kemikaalikuormitusta sekä myös useimmille allergisille ja astmaatikoille.


Minä jälkeen - kuva Marika Silvasti

Vaikka erityisemmin juhlia minulla ei tänään ole, mutta minulle jokainen päivä on juhlaa. Näin totesin lähtiessäni kampaamosta kotiin. Se on vain ihme juttu, että meille naisille ulkonäkö on tärkeä seikka. Olin niin onnellinen kutreistani ja sain itseluottamusta taas hiukkasen lisää. 

Suosittelen lämpimästi Hiushalkomon palveluita, löydät paikan Koskikeskuksen yläkerrasta, Äänekoskelta. Kampaamossa oli ihanan rento ja välitön ilmapiiri, siellä minun oli helppo istua omine vikoineen. Ihailin Marikan taitoa, tuotteet olivat myös laadukkaita. Ne saivat hiuksiini eloa ja hohtoa. Näitä luonnonmukaisia kampaamo- ja hiustuotteita on saatavilla Hiushalkomosta.

Näitä tuotteita käytettiin - kuva Marika Silvasti


Superkiitokset Marika Silvastille! Nyt on hiukset kuosissa ja kuivat latvat ovat poissa. Käynnin sain blogiyhteistyönä. Poiketkaa kutrihuoltoon, tässä linkki parturi-kampaamon sivuille: Parturi-kampaamo Hiushalkomo


Kutrit kunnossa


Parhain terveisin Minna

Kommentit

Suositut tekstit