Enkeleitä matkallani

Arvoisat lukijat,
Tänään olen pysähtynyt elämän suurten asioiden äärelle. Enkelit ovat tulleet elämääni ja uskon heidän olleen auttamassa minua ja poikaani hirvikolarissa. Meidän ei ollut tarkoitus lähteä tästä elämästä. Mietin, että törmäsimme satasen vauhdissa hirveen, liike-energia on ollut suuri. Hirvi tuli tuulilasista päälleni ja auto romuttui. En voi tätä tarinaani selittää muutoin kuin enkeleiden läsnäololla.

Kuva Heli Myllylä

Uskon nykyään todellakin elämän merkitykseen ja tarkoitukseen. Minun oma selviytyminen ja elämän tarinani on siitä oiva esimerkki. Mietin sitä joulukuuta 2017, sillä kuukaudella oli elämässäni merkittävä tarkoitus. Se muutti elämäni suuntaa. Silloin en todellakaan olisi voinut edes haaveilla elämästäni tällaisena kuin se nyt tänään on. Olen menettänyt ihania asioita, joita silloin oli. Vastaavasti olen saanut elämääni asioita, mistä en silloin tiennyt mitään. Esimerkkinä ovat mielenkiintoiset, uudet ystävät, luovuuden taidot maalaaminen sekä kirjoittaminen. Minä kykenen tänään ajattelemaan elämästä toisella tavalla, koska osaan olla jokaisesta päivästä kiitollinen.

Kuva Heli Myllylä

Tämä päivä on ollut minulle erityisen arvokas. Olen upean ystäväni kanssa suunnitellut mielenkiintoisen päivän luonnon äärellä. Tuon päivän nimi on Enkeleiden eväsretki- päiväretriitti. Yhdessä olemme miettineet päivän ohjelman. Tapahtuma pidetään lauantaina 18.5. klo 12 alkaen Laukaan Tarvaanrannan vanhassa riihessä, kauniissa maisemissa. Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita. 
Tapahtumasta voitte lukea lisää tästä: Enkeleiden eväsretki -päiväretriitti

Lämpöisen ajatuksin
Minna
------------------------------------------------------------------------------------

Enkeleitä matkallani
maanteillä, metsän poluilla.
Kaikissa hetkissä
kaikkina aikoina.
Silloinkin,
kun elämä näyttää varjon.
Kevein, hitain, turvaisin
askelin
saan elämän teilläni
kulkea.
Ei hätää
huolta mitään.
Hyvä näin,
eteenpäin luottaen.
Enkeleitä matkallani.
(4.4.2019 M.G.)

Kommentit

Suositut tekstit