Onnenpäivä


Tätä päivää olin taas niin odottanut. Tänään oli taas onnenpäivä. Nimittäin oli se päivä, jolloin sain helpotusta olooni. Minulla oli aika Terveystalolle hermoblokaidi hoitoon. Sairaanhoitaja pisti taas useita puuduteinjektioita. Seuraaviin kohtiin:
  • Okkipitaalihermon med/lateraalihaaralle 7 kohtaan
  • Ohimolle 4 kohtaan
  • Korvan eteen molemmin puolin
  • Trapeziukseen 2 kohtaan
  • Otsalle kulmakarvojen sisäosan ja hiusrajaan
Nämä pistettiin

Ihan mahtavaa, kun saa jostakin helpotusta ja apua. Sain kehuja reippaudesta, sillä entisenä piikkikammoisena selvisin pistoksista mainiosti. Olin ylpeä itsestäni. Näköjään se on niin, että kun saan apua, annan tehdä mitä vain. Jopa annan pistää useita piikkejä kerralla. Aikaisemmin pelkän verikokeen ottaminen oli haasteellista ja jopa lähes mahdotonta.

Nyt vain toivon, että saan useita parempia päiviä ja kivut olisivat maltillisempia pitkään. Siihen olen jo asennoitunut ja tottunut, että kipuja ei saa kokonaan pois. Päähän kohdistunut isku on ollut sen verran kova, että se muistuttaa minua siedettävällä tai sietämättömällä tavalla. Kipu on osa elämääni. 

Minun on jaksettava odottaa toukokuuhun, silloin on lääkäriaika ja hermoblokaidi hoidon jatkoa anotaan vakuutusyhtiöltä. Näin nyt etenen ja hartain mielin toivon kuivaa ja lämmintä kevättä ja kesää. Silloin minulla olisi parempi olla kipujen suhteen. 

Ajatus minulta sinulle


Parhain terveisin
Minna

Kommentit

Suositut tekstit