Nöyrät kiitokset

Ihan huikean mahtavaa! Blogini sivuilla on käyty nyt jo yli 10 000 kertaa. Tuo luku on kyllä iso ja ihan uskomaton. Ajattelin silloin joulukuussa, että kirjoittelen ihan huvikseni ja ennen kaikkea kuntoutumiseni edistämiseksi. Minulla ei silloin ollut ajatusta siitä, että näistä ajatuksistani tulisi näin suosittuja. Haluan nöyrästi kiittää teitä kaikkia, jotka olette ajatuksiani käyneet lukemassa. Tiedättekö, että te kannustatte minua näin todella merkittävästi. Sillä innostun yhä enemmän blogiani päivittämään. Samalla kehityn itse, koska kirjoittaminen on minulle erittäin terapeuttista ja kuntouttavaa. Ja toisaalta arvoisat lukijat, te pääsette kurkistamaan onnettomuuden jälkeiseen elämääni.


Te kannustatte minua ja minä innostun aina vain enemmän. Olen kiitollinen siitä, että voin kirjoittaa. Lähimuistini on huonoa ja etenkin se väsyneenä tai kuormittuneena korostuu vielä enemmän. Ajatella, minä olen menettänyt paljon taitoja ja kykyjä, mutta minä olen saanut tilalle luovuuden lahjan. Minä kykenen maalaamaan ja kirjoittamaan. Näistä taidoista olen kiitollinen ja onnellinen.

Elämä on toisinaan arvaamatonta ja ihmeellistä. Ja kaikki on meidän otettava vastaan, mitä tiellemme tulee. Emme voi ohittaa niitä asioita, joita kohtaamme.


Lämpimät kiitokset teille kaikille!

Minna

Kommentit

Suositut tekstit