Kauniit korut -yhteistyö

Tervehdys,

Tämä on ensimmäinen blogiini liittyvä yhteistyöprojekti, josta olen ylpeä ja kiitollinen. Kaikki alkoi rakentumaan korujen valmistajan ja maahantuojan Eila Trading Co ympärille. Meikin minulle teki kosmetologi Marianne Puussar sekä valokuvat otti valokuvaaja Hanne Manelius.


Kuva Hanne Manelius

Sain mukaan tähän projektiin Äänekoskelaisen kosmetologin Marianne Puussarin, joka on kauneus ja hyvinvointi Caroliinan yrittäjä. Marianne Puussar meikkasi minut italialaisella Evagardenin meikkisarjalla. Näissä korkealaatuisissa meikeissä käytetään luonnon raaka-aineita, kuten mineraaleja, kasviuutteita ja luonnonvahoja. Evagarden on ammattimeikkisarja, joka edustaa italialaista laatua, muotia, kauneutta ja 40 vuoden meikkiosaamista. 


Evagarden meikkisarja

Suosittelen lämpimästi, koska lopputulos oli hämmästyttävä. Silmieni yläpuolella sekä - nenän poikki menevät arvet olivat peittyneet. Silmät saivat kirkkaamman katseen ja huulet väriä. Kolarissa kolhiutuneesta naisesta oli tullut kaunis. Tästä linkistä pääset yrityksen sivuilleKauneus ja hyvinvointi Carolina

Yhteistyössä oli Äänekoskelainen valokuvaaja Hanne Manelius, jonka kuvat ovat upeita ja taidokkaita. Hanne sai myös minutkin säteilemään. Suosittelen, jos tarvitsette valokuvaajaa. Tästä linkistä pääset Hanne Maneliuksen sivuille: http://hannemanelius.com/

Minulla on ilo esitellä teille Keski-Suomalainen yritys Eila Trading Co, joka valmistaa ja maahantuo upeita koruja. Yritys on saarijärvellä. Korumateriaalina käytetään hopeaa, terästä tai korumetallia. Tuotteet ovat testattuja eivätkä ne sisällä nikkeliä.

Minua itseäni kiehtoo kauniit enkeli- ja chakrakorut sekä hematiittikorut. Minua on aina kiinnostanut erilaiset kivet ja Eila Desing mallistosta löytyy mm. ruusukvarti-, ametisti sekä vuorikristallikivistä valmistettuja koruja. Ajattelen, että yhteistyö yrityksen kanssa on todella jotain upeaa, koska nämä korut ovat kerrassaan kauniita ja ihan kuin minua varten. Minulta saa suoraan mm. näitä koruja.


CHAKRAKORU ENKELI - Eila Desing 18 €

Materiaalina allergisoimaton korumetalli, kirurgin teräsketjulla (80cm)

Kuva Hanne Manelius


Kuva Hanne ManeliusENKELIKORU KRISTALLI - Eila design 15 €

Materiaalina allergisoimaton korumetalli, kirurgin teräsketjulla (80cm)

Kuva Hanne Manelius


HEMATIT VENETSIA SYDÄN - Eila Design 18 €


Materiaalina allergisoimaton korumetalli, vuorikristalli keskellä, kirurgin teräsketjulla (80cm)

Kuva Hanne Manelius

Kuva Hanne Manelius

Kolarissa kolhiutunut teinipoikien äiti sai kokea pitkästä aikaa päivän, joka lisäsi roppakaupalla itseluottamusta. Naisille ulkonäkö on tärkeää, näin se vain on. Loukkasin kasvojani ja minua ommeltiin 13 tikin verran, arvet ovat silmieni yläpuolella. Ne muistuttavat minua siitä kolarista, jossa elämäni teki aikamoisen kuperkeikan. Sain uuden erilaisen elämän. Kaunis ja lämmin kiitos teille yhteistyökumppanit, mahdollistitte tämän projektin. Teitte päivästäni pitkästä aikaa kauniin. Meikin, kuvat ja esittelemäni korut sain veloituksetta blogiani varten.


Kiittäen Minna


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit