Intuitiivisten maalausten pyörteissä

Minulla oli tilaisuus osallistua intuitiivisen maalaamisen kurssille, joten viikonloppu meni iloisesti pensseleitä heiluttaessa. Ihanaa oli myöskin tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin. Minä sain kokea myös uuden tuttavuuden, nimittäin leveän maalipensselin. Maalasin ensimmäistä kertaa niin isolle pohjalle, jossa pienet pensselit eivät toimineet. Yllätykseksi tauluihin kanavoitui teksti, ihan kuin kotona maalatessa. Tämä todisti minulle sen, ettei paikalla ole väliä. Maalatessani intuitiivisuus toimii, ihan missä vain olenkin. Viikonloppuna koin mielenkiintoisia hetkiä, oivalluksia ja sain roppakaupalla itseluottamusta siihen, että kykenen maalaamaan isoja teoksia, olen valmis tällaisena, kuin olen. Koin myös vahvan tunteen siitä, että tätä intuitiivista maalaamista siivittää vahvasti uskallus, heittäytyminen ja rohkeus olla oma itsensä. Juuri sellaisena kelpaan, kuin olen.

Kurssilla maalatut;


Vapauden,
rauhan,
viisauden
lähde.
Sinussa itsessäsi
annathan virrata
sen,
rakkautta hengittäen (M.G)Minuus sielussa
maailmankaikkeudessa
eheyttävien
energioiden ympäröivänä.
Siellä syvällä
sieluni sopukoissa. (M.G.)Herkkyys sinussa
herkkyys minussa
ja koko maailmankaikkeudessa.
Valoa antaa
ja sydämeen voimaa.
Herkkyys kumpuaa
sinusta ja minusta. (M.G.)

Ymmärsin vahvasti viikonlopun aikana sen, että elämäntarinani koskettaa ja ihmetyttää, tarinallani on jokin merkitys, jonka myöhemmin oivallan. Minulle tämä viikonloppu oli hieno ja hetket taulujen äärellä ovat ainutlaatuisia, sillä maalatessa unohtuu kaikki kivut ja kärsimykset. Tunne on kevyt ja hyvin energinen. En löydä enempää sanoja kuvailemaan tunnetilaani värien ja pensseleihin äärellä. Kokemus on minulle aina yhtä eheyttävä ja terapeuttinen.

Kannustan sinuakin siihen, että älä aliarvioi kykyjäsi, ryhdy rohkeasti toteuttamaan sinua itseäsi ja sukella sisimpääsi. Näin löydät itsesi. Minulle tällainen matka on ollut äärettömän terapeuttista ja eheyttävää vaikeassa elämäntilanteessa, muutoksesta entisestä elämästä tähän päivään. Meillä kaikilla on oma tyyli esimerkiksi maalaamiseen, mikään ei ole se oikea tai väärä tapa. Kun luotat vain siihen, että teet omalla tavallasi ja se on sinulle se oikea tyyli, sinä onnistut! Ja huomaat, kuinka eheyttävää se on. Ole rohkeasti oma auto itsesi!

Olen erityisen kiitollinen juuri nyt, kohtasin upeita ihmisiä, kerrassaan huikeeta oli maalata teidän kanssanne.

Minna

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit