Innostavia tuulia

Tervehdys sinulle,
Tämä viikko on tuonut elämääni mukavia tuulia, jopa innostavia. Muutamina hetkinä jopa kipujen tuomat arvet ovat unohtuneet, kokemani järkytykset ovat haihtuneet ja murheet kadonneet. Olen niin innoissani. Kaiken tapahtuneen jälkeen on ihanaa kokea jotain sellaista, mitä ei ole osannut edes unelmoida. En paljasta sinulle vielä enempää tai tarkemmin tulevia juttuja. Sillä haluan edetä maltilla ja rauhassa. Minulla ei todellakaan ole kiire asioilla, koska kiire ja turha hötkyily loppuivat kolariin. 

Tällä viikolla innostuksen lomassa olen ainakin polttanut leipomani hiivaleivät, koska unohdin ne uuniin. Ja unohtanut muutaman muunkin asian kuten märät pyykit koneeseen. En jaksa niistä liikaa stressata. Elämä on sellaista, minun on jaksettava nauraa itselleni ja hyväksyttävä itseni sellaisena kuin olen. Se lohduttaa, kun muistaa ettei täydellistä ihmistä ole olemassakaan. Jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. 


Tällä hetkellä olen tyytyväinen tilanteeseeni, koska nyt näyttää siltä, että saan nauttia kipujen suhteen paremmista päivistä. Ja minusta tuntuu siltä, että minä hallitsen kipua eikä kipu minua. Kiitos hermoblokaidihoitojen!

Jäädään odottamaan upeita mahdollisuuksia ja yhteistyökuvioita. En paljasta sinulle vielä, mutta kerron sitten kun sen aika on. Olen niin paljon kiitollinen elämälle, että saan olla tässäkin kunnossa, mitä olen. Asiat voisivat olla paljon huonomminkin. Kiitos, kiitos, kiitos!


Tämä ajatukseni kiteyttää kokemuksia, joita olen ennättänyt pohtia tässä haastavassa elämäntilanteessa. Jaan sen sinulle:

Elämä on ainutlaatuinen matka, se saattaa joskus jopa yllättää. 
Hienoja oivalluksia, kun jaksaa luottaa ja unelmoida. 
Haaveet ovat mahdollisia sittenkin. 
Unelmat kannattelevat ja pitävät kiinni elämässä. 
Mahdotonkin saattaa olla mahdollista. Mielikuvituksella ei ole rajaa, 
elämässä saattaa toteutua utopistisetkin asiat.  
Elämä kantaa silloin, kun siihen luotat ja olet toiveikas. 
Elämä on mahdollisuus, jos heittäytyy sen matkaan... (M.G.)

Kommentit

Suositut tekstit