Ystävyys

Tänään ystävänpäivänä, ajatukseni pysähtyvät ystävyyden äärelle. Tosin minulle ei merkitse yksi kaupallinen päivä vuodessa sen ihmeempiä hehkutuksia, koska minulle ystävänpäivä on jokainen päivä. Ajattelen, että ystäviä muistan kauniin sanoin ja elein aina silloin, kun siihen on mahdollisuus ja tilaisuus. Ystävyyttä tulee vaalia ja arvostaa jokainen päivä, ei vain kerran vuodessa.Mitä on ystävyys?
Mielestäni se on sitä, että voi olla aito oma itsensä kaikkine puutteineen, rikkauksineen ja piirteineen. Minulle ystävyys on paljon enemmän kuin pelkkää pinnallista hauskanpitoa. Ystävyys on sielun yhteys, joka kestää välimatkan, elämän haasteet, murheet ja riemut. Se on riippumaton paikasta, ajasta ja määrästä. Se on tunne yhteisestä sävelestä, ajatusmaailmasta ja sielujen sympatiasta. Ystävyys on vastavuoroista, ajatusten jakamista, kuuntelemista ja toisen tukemista. Ystävyys ei välttämättä ole tiivistä yhteydenpitoa, mutta yhteys säilyy ja tunne luottamuksen siteestä on luja. Ystävyys on sielun sisaruutta.

Runossani olen maininnut sen, ettei ystävyyttä voi ostaa kaupasta eikä rahalla. Ja sen vuoksi pidän ystävyyttä niin arvokkaana, että minulle ystävänpäivä on jokainen päivä, jonka saan elää ja kokea. Ystävyyttä tulee arvostaa ja kertoa aidosti tunteista ja välittämisestä. Ystävyyshän ei ole itsestäänselvyys. Ystävyys on elämän lahja, jota tulee käsitellä, kuin kukkaa kämmenellä.

Ystävänpäivän terveiseni sinulle, kaikkea hyvää kaikille ystäville!

❤️:lla MinnaYstävää 
ei saa rahalla,
ei voi ostaa kaupasta.
Ystävä
on sielunkumppani.
Ystävä
kulkee kanssasi.
Seisoo vierelläsi, tukenasi.
Onnen hetkissä,
vastoinkäymisissä.
Ystävä 
ymmärtää, lohduttaa.
Ystävän
kanssa jaetaan
hetket somat.
On muistot,
yhteiset ikiomat.
(Minna G.)


Kommentit

Suositut tekstit