Varjoa ja valoa

Näin se on, että elämässä on hyviä ja huonoja päiviä. Minäkin olen saanut nauttia vähän paremmista päivistä. Kunnes taas tulee varjoja, päiviä kovempien kipujen kanssa. Kuinka ihanaa se olisikaan, jos ei niitä vaikeita päiviä olisi. Edes hiukan lohduttaa se, ettei ole sellaista täydellistä elämää, ilman varjoja. Jokaisella meillä on omat elämän varjomme, huolet ja murheet. Ne ovat erilaisia ja henkilökohtaisia. Ajattelen, että toisilla varjot ovat suurempia, itse emme välttämättä voi niitä valita tai päättää. Elämä on, kuten kuulee sanottavan.


Minun otsani on taas kireämpi, turvoksissa ja kipuja on. Onneksi kuitenkin vielä jokseenkin maltillisia. Mietinkin, että miten minä saisin kivut nujerrettua pois kokonaan. En mitenkään, minun on vain tultava toimeen kipujeni kanssa ja toivottava sitä, etteivät ne vain enempää pahenisi. Tiistaina saan taas puuduteinjektioita, kun sinne saakka taas pärjäisin. Minun on hyväksyttävä varjot, jotka toisiin päiviin heijastuvat. Arvostan valtavasti niitä valoisia päiviä, ilman pahempia kipuja.

Minulle varjojen keskelle iloa tuo luovuus, jonka onnekseni olen löytänyt. Tänään päätin maalata ja taas syntyi uusi enkelitaulu. Siinä maalatessa hetkeksi unohtuivat elämän varjot. Keskityin vain tekemiseeni ja annoin intuition vallata ajatukseni. Tässä tuorein maalaus ja teksti, joka syntyi siinä maalatessa.Tuulen henkäys
elämän tuulahdus,
hiljainen kuiskaus,
hellä kosketus.
Olen vierelläsi
ethän pelkää.
Kanssasi kuljen näillä
elämän teillä.
(M.G.)


Varjoa ja valoa, sitä elämä on. Kunpa jaksaisi varjojen keskellä muistaa sen, myönteisen ajatuksen. Elämä on varjojen ja valojen vuorottelua. Vuoristorata, jonka kyydissä on matkaa tehtävä. Laskun jälkeen tulee nousu, sitä se elämä on. (M.G)


❤️:lla Minna

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit