Tallinnan tunnelmia

Hyvää huomenta, tere hommikust! Illalla oli vielä ihan pakko käydä fiilistelemässä vanhankaupungin tunnelmia. Kilometrejä tuli riittävästi, hieman jaloissa jo kihelmöi. Hyvin levätyn yön jälkeen oli ilo herätä täällä Tallinnan maisemissa. Huoneistoomme kuului aamiainen. Mahat täynnä jaksamme taas kulkea ja katsella. Meillä on hyvin aikaa, sillä laiva lähtee vasta illalla kohti Helsinkiä.

Capuccinolla alkaa aamu

Näköalapaikalta

Ostoksia

Meidän teinit ovat muotitietoisia, ei kelpaa mitkä tahansa "markettivaatteet". Toisaalta oli kiva shoppailla ja katsoa poikien intoa. Saavathan pojatkin näyttää tyylikkäiltä. Täytyisi vain olla lompakko pullollaan, jotta kaiken olisi mahdollista ostaa. Tyylikkäitä putiikkeja muuten, mutta ei mitään halpoja. No, muutamia ostoksia pojat tekivät. Nautin niin, kun sain nähdä teinien intoa.


Sitä ihanuutta, kun olen jaksanut muiden mukana kulkea pitkin Tallinnan katuja ja kauppoja. Maiseman vaihtaminen teki hyvää ja sain nauttia lomasta yhdessä perheen voimin.

Kivoja katuja

Ajatuksissani mietin jo sitä, että kesällä voisi palata takaisin. Voisi kiertää uusia paikkoja ja nähtävyyksiä, koska niitä täällä riittää. Tämä oli vasta alkua. Hyvää päivää meille ja myös sinulle!  Tere päevast.

Kommentit

Suositut tekstit