Lomalla Tallinnassa

Heräsin tähän aamuun klo 6.00 hyvävoimaisena. Suuret kiitokset sairaanhoitajalle injektioista, sillä niistä sain avun. Olin perheeni kanssa valmis laivamatkalle. Nautimme herkullisen buffetaamiaisen m/s Finlandialla.


Ennätimme Tallinnassa kierrellä kauppoja ja tehdä ostoksia. Myös vanhankaupungin tunnelmaa kävimme katselemassa. Vanhakaupunki on Tallinnan tärkein vetonaula. Se on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Aluetta ei ole tuhottu sodilla tai tulipaloilla. Raatihuoneentori on vanhankaupungin pääaukio. Kerrassaan oli upea katsella ja kävellä pieniä mukulakivisiä katuja. Keskiajan saattoi ihan tuntea ja kuvitella. Minäkin jaksoin kävellä, ei ollut yhtään haasteellista.Meillä on huoneisto, jossa on  kaksi makuhuonetta, keittiö ja olohuone. Tilaa on mukavasti ja pojat jo tuumasivat, että pidempäänkin voisivat olla. Jännitämme nyt miesten 15 kilometrin hiihtoa täällä, ei ihan ymmärrä tuota vironkieltä. Kuva sentään on laadukas.

Kyllä on mukava olla lomalla, kun on parempi olo. Niin monesti olen siitä jo kirjoittanut, että hermokipu on ihmiselle suorastaan vihollinen. Se lamauttaa ja vie täysin keskittymiskyvyn. Ero on todella huima. Pieni kivuntunne ei ole mitään verrattuna kunnon hermokipuun. Minä olen niin lomalla perheeni kanssa. Toivotaan, että huomennakin olisi hyvä päivä. Ja tietenkin hiljaa toivon etteivät kivut valtaisi minua enään ikinä. Totuus on kuitenkin se, että elämäni on kipujen kanssa taiteilua jatkossakin. En saa kolaria pois pyyhittyä elämästäni. Nautin näistä hetkistä, kun voin elää ja nauttia tästä elämästä.

Halaus sinulle, täältä Itämeren toiselta puolelta.


Kommentit

Suositut tekstit