Enkeli poikavauvalle

Sain tilauksen maalata enkelitaulun kastelahjaksi pienelle pojalle. Hetken tuumailin, kun en ollut maalannut vähään aikaan ja tarvikkeet olin vienyt varastoon. Minun ei auttanut muu kuin hakea tykötarpeet ja ryhtyä taiteilemaan. Ajatuksissani oli tuo pienokainen, vauvantuoksuinen poikalapsi, joka on aloittamassa vasta elämän retkeään. Sydämeni hehkui lämpöä ja rakkautta pientä poikavauvaa ajatellessa. Annoin pensselin heilua ja hakea eri sinisen sävyjä.  Olin aivan innoissani, kunnes edessäni oli sinisävyinen enkelitaulu. Pienelle pojalle ikioma henkilökohtainen suojelusenkeli, joka sädehtii turvaa ja siunausta.Taulu oli valmis ja sitä hetken katselin, kunnes halusin kirjoittaa ajatuksen. Lapselle kanavoitui seuraava teksti;

Suojausta, siunausta
pieniin askeliisi.
Iloa sydämeesi,
rauhaa ja valoa
tiellesi.
Johdatusta elämääsi.
(Minna G)

Olen niin kiitollinen ja sydämeni hehkuu lämpöä, on kerrassaan ihanaa, kun saan tehdä jotain tällaista, henkilökohtaista ja ainutlaatuista. Kiitos, kun saan antaa luovuuden virrata rajattomasti.

Eteenpäin elämän polkuja, suojaavien siipien hellässä huomassa. Kiitos, kun sain tämän mahdollisuuden. Näistä hetkistä nautin.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit