Äidin rakkaus

Ajatuksiani, tänään pysähdyin äitiyden äärelle. Ajatusten myötä toivon sinulle onnekkaita helmikuun päiviä, rauhaa ja iloa.

Ei saata olla olemassa mitään sen suurempaa, kuin äidin rakkaus. Sen olen saanut huomata näinä 44 vuotena. Oman äidin pyyteetön välittäminen ja huolenpito ovat kulkeneet matkallani, olleet läsnä jokaikinen päivä. Vieläkin hän jaksaa välittää minusta ja perheestäni. Olet niin kultainen. Omien huolien ja sairauksien keskellä, äitini miettii lapsiaan ja heidän perheitään ja haluaa heille elämässä hyvää. Se rakkaus on ikuista.


Niin minäkin äitinä, rakastan, huolehdin ja toivon, että poikani elämän myrskyissä selviävät ja toivon heille kaikkea hyvää. Mietin ja huolehdin heidän asioitaan, vaikkei oma vointi ole aina mikä parhain. Näin äidit yleensä tekevät. Rakkaus lapsiin on aitoa ja syvää. Äidille voi tulla puhumaan elämän huolia, äiti tukee ja etsii ratkaisuja pulmiin.  Elämän karikkoon eksyessä, voi aina äidille soittaa. Äiti kuuntelee ja lohduttaa.

Kipujen ja kolarin kolhujen keskellä on äitiys ollut minulle merkittävä ja kantava voima. Kolari laittoi elämän arvoja uuteen uskoon, lapsistani on tullut entistäkin rakkaimpia. On ihan upeeta nähdä heidän kasvua ja kiukuttelua, sitä teinien elämää. On niin parasta olla kolmen pojan äiti. Uskon, että äitiys on yksi asia, minkä turvin olen näinkin selvinnyt. Äitiys pitää kiinni elämässä ja luo uskoa tulevaisuuteen. Äitiys tuo mukanaan myös huolia ja jännitystä. Niinpä, äitiys tuo muuta ajateltavaa kipujen keskelle ja se tuo rytmiä päiviin. Kiitos, kun saan olla kolmen energisen pojan äiti eli mutsi.


Lapseni
tahdon sinulle
kaikkea hyvää.
Kuljen kanssasi
vierelläsi,
tukenasi.
Elämän teillä
myrskyssä ja
auringonpaisteessa.
Lapseni
olet aarteeni
kaikkein kallein.
Mielessäni päivin
ja öin.
Sinulle toivon
kaikkein parhainta
rakkautta
valoa elämäsi teille.
(Minna G)
---------------------------------------------------------------------------

Äiti
rakkain, kultaisin.
Rakkautesi
ei katoa koskaan.
Taitoja, asioita
elämästä.
Huolenpito, hoiva ja hellyys.
Ei unohdu milloinkaan.
Äiti
annoit tärkeimmän
avaimen.
Tähän oveen
elämän.
Sain sen auki,
elän ja kuljen oikealla
reitillä.
Äiti sinun viitoittamaaa
ja opastamaan.
Kiitos,
Äiti rakas.
(Minna G)

Kommentit

Suositut tekstit