Enkelit pelastajani - enkelitaulut

Sairaalassa hoitohenkilökunta sanoi minulle useampaan kertaan, että enkeleitä oli matkassa. Ja he kertoivat ihmeestä, että olimme poikani kanssa hengissä. Täysi törmäys hirveen 100 km tunnissa nopeudella... Minä sain hirven päälleni auton sisään, hirvi oli kuollut törmäyksestä. Minä en onnettomuudesta muista mitään. En kyennyt asiaa ymmärtämään.  Myöhemmin kuukausien päästä ymmärsin sen, että meillä oli enkeleitä todellakin matkassa. Kiitos ihanille auttajille! 


Enkelit pelastajani


Ja minä maalaan heitä, upeita kanssakulkijoita. Huomaan sen, että herkkyyteni on voimistunut onnettomuuden jälkeen. Rauhoitun ja ikäänkuin tyhjennän mieleni ennen maalaamaan ryhtymistä. En tunne kipua maalatessa, vaikka on huono päivä. Ai että, miten tuntuu hienolta, kun huomaan enkeleiden lentäneet yhä uudelleen maalauksiini.

Olen myös saanut kunnian maalata muutaman tilaustyön, ihan henkilökohtaisia enkelitauluja. Ne ovat ilahduttaneet taulujen saajia. Myös kummilapseni ovat tänä jouluna saaneet hieman erityisemmin joululahjan. Olen maalannut heille ihan ikiomat suojelusenkelit. Ja sydämeni sopukoissa toivon, että heille on enkeleistäni iloa. Olen tauluja antanut joululahjaksi läheisilleni, erityisille ihmisille. Toivon myös, että enkelit tuovat iloa ja suojaa koteihinne.


SuojelusenkelitHaluatko  sinäkin intuitiivisesti maalatun henkilökohtaisen enkelitaulun? Ota yhteyttä, mielelläni maalaan myös sinulle.


Kommentit

Suositut tekstit